Tornion 4H-yhdistyksen kesätoiminta 2024

3.5.2024

Kesäkerhot 3.6.–14.6. klo 10–14

Kesäkerhoissa on ohjattua toimintaa 6–10-vuotiaille lapsille kuudessa eri toimipaikassa. Kerhot ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00–14.00. Kerhoissa toiminta on pääasiassa ulkona, mutta sadesäällä toiminta siirretään sisätiloihin. Kerhoissa on ohjelmassa askartelua, leikkejä, pelejä ja luontoon tutustumista. Lapset ottavat kerhoihin omat eväät mukaan.

Kerhon hinta on 4H-jäsenille 5 € / 2 vko ja muille 10 € / 2 vko. Kerhoilmoittautumiset osoitteessa https://tornio.4h.fi/toiminta/kesakerhot/kesakerhoihin-ilmoittautuminen/

Kerhojen toimipaikat:

-Kyläjoen koulu (vanha koulu),

-Liakan kylätalo (vanha koulu),

-Kokkokankaan koulu (Nuorisotila Konkka),

-Kivirannan koulu (Nuorisotila Messi),

-Pudas (Tornion Perheiden Talo)

-Kaakamon koulu (eskarin pääty)


Liikennepuisto 7.6.–20.7. klo 11–16.30

Avoinna tiistaista lauantaihin. Liikennepuisto on sadepäivinä kiinni, mutta säätä seurataan ja puisto avataan, kun sade loppuu.

Autoilla ajaminen on maksutonta ja ne on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Isommat autot on tarkoitettu huoltajille sekä puiston työntekijöille. Lapset ovat puistossa vanhempien vastuulla.

Liikennepuistossa järjestetään päivittäin klo 13 autokoulu. Autokoulun suorittajat saavat liikennepuiston ajokortin. Autokoulun aikana puiston ajoradalla ei ole muuta ajoa. Autoilla ajon lisäksi liikennepuistossa järjestetään päivittäin vaihtuvia aktiviteettejä mm. maalausta, aarteenmetsästystä ja pihapelejä.

Liikennepuistossa toimii myös nuorten 4H-yrittäjien kioski. Kioskissa on myynnissä mm. kahvia, leivonnaisia, limsaa, mehua, karkkia ja jäätelöä. Kioskissa on käteismaksu.


Pikkukokit -päiväleiri 17.6.–20.6. klo 9–15 Putaan koululla

Ruokateemainen leiri 1.–6. luokkalaisille lapsille. Leiripäivät ovat klo 9–15. Leirillä keskitytään terveelliseen ruokaan ja liikuntaan ja lapset valmistavat leirillä joka päivä lounaan ja välipalan.

Leirin hinta on 4H-jäsenille 55 € ja muille 75 €. Hintaan sisältyy materiaalit, ohjaus, reseptivihkot sekä vakuutus. Leirille mahtuu 20 osallistujaa.

Ilmoittautuminen viimeistään 1.6. osoitteessa https://tornio.4h.fi/ilmoittautuminen/leirit/ .


Kesäleiri 24.–26.6.

Kolmen päivän mittainen kesäleiri 1.–6.lk lapsille. Leirin aloitus on maanantaina 24.6. klo 10 ja päätös keskiviikkona 26.6. klo 15. Leiriohjelmassa on mukavaa yhdessä tekemistä, erilaisia kädentaitoja, leivontaa, uintia, pelejä ja leikkejä.

Leirin hinta on 4H-jäsenille 45 € ja muille 75 €. Hintaan sisältyy materiaalit, ohjaus, leiriruoat ja vakuutus.

Leirille mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen viimeistään 10.6. osoitteessa https://tornio.4h.fi/ilmoittautuminen/leirit/