Liikennepuisto

Liikennepuisto on avoinna poutasäällä 7.6.-20.7. maanantaista lauantaihin klo 11.00-16.30.  Juhannusaatto ja juhannuspäivä ovat suljettuina.

Autoilla ajaminen on maksutonta ja ne on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Isommat autot on tarkoitettu huoltajille sekä puiston työntekijöille. Lapset ovat puistossa vanhempien vastuulla.  

Autokoulu järjestetään päivittäin klo 13. Autokoulun suorittajat saavat liikennepuiston ajokortin. Autokoulun aikana puiston ajoradalla ei ole muuta ajoa.

Puistoon työllistyy 10-12 nuorta. Sadepäivinä liikennepuisto on kiinni, mutta säätä seurataan ja puisto avataan, kun sade loppuu.

Liikennepuistossa toimii myös nuorten 4H-yrittäjien kioski. Myynnissä mm. kahvia,leivonnaisia, limsaa, mehua, karkkia ja jäätelöä. Kioskissa käteismaksu.

Autoilla ajon lisäksi päivittäin vaihtuvia aktiviteettejä mm. maalausta, aarteenmetsästystä ja pihapelejä. 

 

Liikennepuistossa tarjotaan joka tiistai ja torstai keittolounas alle 12-vuotiaille. Ruoka on tarjolla klo 12.30-13.20. Ruoka on laktoositon ja gluteeniton, vuoropäivinä nakkikeittoa ja kananjauhelihakeittoa.

HOX!  OTA MUKAAN OMA LAUTANEN, LUSIKKA JA MUKI.

TURVALLISUUSOHJEITA

Kädet on hyvä pestä aina ennen autoilla ajoa. Toivomme, että vanhemmat ovat ohjaajien lisäksi huolehtimassa asiasta. Juomavettä on tarjolla kioskin yhteydessä, puistoon voi ottaa mukaan omia juomapulloja ja toki juotavaa on myynnissä myös kioskissa. 

Liikennepuistoautoilla ajettaessa on noudatettava liikennesääntöjä ja huomioitava toiset ajajat. Järjestämme autokoulun joka päivä klo 13. Säästä riippuen aika voi muuttua, mutta siitä tiedotetaan erikseen.