Liikennepuisto

Liikennepuisto ei ole enään avoinna tälle kesälle. Kiitos kaikille kävijöille!

 

Liikennepuisto on avoinna poutasäällä tiistaista lauantaihin 11.6.-17.7. klo 11.00-16.30.  Autoilla ajaminen on maksutonta ja ne on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. Isommat autot on tarkoitettu huoltajille sekä puiston työntekijöille. Lapset ovat puistossa vanhempien vastuulla.  Puistoon työllistyy 10 nuorta. Sadepäivinä liikennepuisto on kiinni, mutta säätä seurataan ja puisto avataan kun sade loppuu.

Liikennepuistossa toimii myös 4H-yrittäjien kioski. Tarjolla mm. kahvia,leivonnaisia, limsaa, mehua, karkkia ja jäätelöä. Kioskissa käteismaksu.

 

TURVALLISUUSOHJEITA

 

Myös liikennepuistossa huomioidaan Torniossa voimassaolevat koronaohjeistukset. Puistoon saa tulla vain terveenä. Puistossa huolehdimme käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä siivoussuosituksista. Käytössä on käsidesi, koska juoksevaa vettä ei ole. 

Kädet on puhdistettava käsidesillä aina ennen autoilla ajoa. Toivomme, että vanhemmat ovat ohjaajien lisäksi huolehtimassa asiasta. Juomavettä on tarjolla kioskin yhteydessä, mutta sitä jakavat kioskin 4H-yrittäjät. Puistoon voi ottaa mukaan omia juomapulloja ja toki juotavaa on myynnissä myös kioskissa. 

Tänä kesänä merkkaamme myös puiston "sisäänkäynnit" ja keräämme päivittäin tiedot kävijöistä (nimi ja puhelinnumero). Kävijöiden tiedot hävitetään viikon päästä tiedon antamisesta. Tämä on vain varotoimenpide, mikäli ilmenee jotain tiedotettavaa.

Liikennepuistoautoilla ajettaessa on noudatettava liikennesääntöjä ja huomioitava toiset ajajat. Järjestämme autokoulun joka päivä klo 13. Säästä riippuen aika voi muuttua, mutta siitä tiedotetaan erikseen. Autokoulun suorittajat saavat liikennepuiston ajokortin. Autokoulun aikana puiston ajoradalla ei ole muuta ajoa.

Seminaarinkadun työmaa vaikuttaa liikennepuistoon pääsyä autoilla. Korvaava parkkipaikka on Lappian parkkialue, jossa merkatut parkkipaikat. Kuvassa ajo-ohje. Seminaarinkatu on avoinna jalankulkijoille ja pyöräilijöille.